Zoeken
Nederlands Engels Duits Spaans
Mr.Blueberry is contstant op zoek naar nieuwe manieren en concepten om het de consument zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken.Daarom hebben wij voor u de MrBlueberry Longseasonmix geïntroduceerd.
Deze Mr.Blueberry Longseasonmix bevat drie Blauwebesplanten, die opeenvolgend zijn qua rijptijd van de bessen en zijn gekweekt in 12 cm potten.
 
Voor alle duidelijkheid hebben wij voor die drie soorten nieuwe namen bedacht:
  1. JULIA   vroegrijp
  2. AUGUSTA middentijds rijp
  3. SEPTA laatrijp
 
U begrijpt de namen zijn afgeleid van de corresponderende maanden.
Met de Mr.Blueberry Longseasonmix kunt u dus na enkele jaren oogsten van juli tot september: het hele Blauwebessenseizoen lang!

Het spreekt voor zich dat Mr.Blueberry een handige verpakking heeft laten maken voor Julia, Augusta en Septa. Verpakt in een driehoekige tray met een handige draagarm in het midden, is hij makkelijk mee te nemen.

 
 
Sinds kort heeft Mr Blueberry een grotere uitvoering van de succesvolle Longseasonmix geintroduceerd:
De 'Longseasonmix Shopper'. Het principe is hetzelfde gebleven. De shopper uitvoering bevat ook drie rassen met dezelfde eigenschappen: julia, augusta en septa. Het verschil met de draagtray uitvoering is de grootte van de planten. In de shopper zitten planten die gekweekt zijn in 17cm grote potten. De shopper is gemaakt van stevig kunststof materiaal en kan nog jaren mee als handige tas voor bijvoorbeeld uw boodschappen!