Zoeken
Nederlands Engels Duits Spaans

 

Op onze bedrijfslocatie te Boskoop, rijneveld 87,  hebben wij een sortimentstuin van blauwe besplanten aangelegd. U vindt daar allerlei verschillende rassen van de blauwe besplanten, met ieder zijn eigen specifieke eigenschappen.

 

Verschillen in smaak, besgrootte en rijptijd kunt u daar zelf ervaren onder begeleiding van Mr Blueberry. Het bezoeken van Blueberry Garden is een onderdeel van de rondleiding over ons bedrijf.

Tijdens de rondleiding laten wij u alle facetten beleven van het kweken van de blauwe bes. Van het stekken en opkweken tot aan het oogsten van de bessen. Een kopje koffie of thee met blauwe bessentaart in Blueberry Garden is een vast onderdeel van het programma.

 

Het bezoeken van de Blueberry garden is alleen op afspraak mogelijk en gaat alleen door bij minimaal 10 en maximaal 20 personen.

 

Openingstijden BB Garden:

Alleen op afspraak van juli tot eind augustus op zaterdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur. U kunt zich aanmelden via de contact button op onze site, met vermelding van aantal personen en de datum van uw voorkeur. Optioneel kunt u een 2e datum aangeven.

 
Voor de rondleiding incl. koffie/thee vragen wij een geringe vergoeding. Bij te geringe deelname kan het zijn dat de rondleiding niet doorgaat. U krijgt vooraf altijd per email bericht of de rondleiding doorgaat.

 

Meer foto's van de rondleiding vind je in het fotoalbum.